RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Vil oppklare Dianas død

Forfatter John Morgan utgir en bok med 500 skjulte ledetråder han mener kan oppklare saken.

(SIDE2): Ifølge Dagbladet mener forfatteren at en ny høring i Frankrike er den eneste muligheten for å få fram sannheten, skriver TV2 på sine nettsider.

Avslørende bok
Boka «Dokumentene du aldri så» er en 700 siders bok der forfatteren John Morgan legger frem en rekke dokumenter som ble holdt tilbake under høringen i England i 2008. John Morgan hevder han har over 500 ledetråder som kan bidra til å oppklare hva som skjedde da prinsesse Diana og hennes kjæreste Dodi Fayed omkom i bilkrasjet i Paris, 31.August 1997.

I boka gjengir forfatteren John Morgan for første gang selve politiforklaringen til to franske medisinske eksperter som ikke møtte som vitner under høringen i London. Det er derfor forfatteren mener en ny høring må gjennomføres i Frankrike, skriver Dagbladet.

- Gjort mer enn politiet
Mohammed Al Fayed, far til prinsesse Dianas kjæreste Dodi, er glad for forfatterens undersøkelser.

- John Morgan har gjort mer for å få frem fakta i denne saken, enn politiet i Frankrike og Storbritania, sier Al Fayed til Daily Express.

Etterforskningen av ulykken i 1997 har kostet britene rundt 120 millioner kroner så langt. Juryen konkluderte i 2008 med at Dodi Al Fayed og prinsesse Diana død skyldtes uvettig kjøring av sjåføren deres, Henri Paul. Sjåføren skal også ha hatt høy promille den kvelden han kjørte kjendisparet i Paris. Siden dette kom frem, er det stillt spørsmål om blodprøvene virkelig stammet fra sjåføren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere