RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ordne opp med Kate

LYKKELIGERE TIDER: Kate og Jon på Hawaii i fjor da de fornyet bryllupsløftene.
LYKKELIGERE TIDER: Kate og Jon på Hawaii i fjor da de fornyet bryllupsløftene. (AP)
Jon Gosselin er lei seg for de stygge ordene om Kate.

(SIDE2): TV-parets separasjon og kommende skilsmisse er vel dokumentert av tabloidene de siste månedene. Nå ønsker Jon Gosselin (32) at de vonde ordene mellom han og Kate Gosselin (34) skal ta slutt. De to og deres sekslinger og tvillingjenter har blitt berømte gjennom realityserien «Jon & Kate plus 8» som vises på FEM her hjemme.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Stygge uttalelser
Jon skal tidligere ha uttalt at han ikke kan fordra sin ekskone som han har vært gift med i ti år. Nå angrer han på det han har sagt og ønsker forsoning med Kate.

Neste måned er skilsmissen mellom dem klar og Jon sier ifølge en kilde til Splash News at han håper han og Kate kan jobbe seg gjennom vanskelighetene sammen og begynne å kommunisere bedre.

- De har begge sagt ting de angrer på, og nå ønsker han at de skal jobbe sammen og gjøre det beste for barna, sier kilden.

Nytt talkshow
Kanskje er det Kates nye stil og nye jobb som gjør at Jon angrer seg? Kate er nemlig i full gang med å jobbe seg opp et nytt image - og hun starter som gjesteprogramleder i pratepanelet «The View» denne måneden.

Da hun debuterte denne uken på det berømte panelet, med Barbara Walters i spissen, snakket Kate om barns raseriutbrudd, Kanye Wests flaue opptreden på MTV-prisutdelingen og Serena Williams banning under US Open.

- Jeg skal ikke lyve, det er tøft. Men for barnas skyld så vil jeg fortsette å gjøre det beste jeg kan og se gjennom fingrene på en del ting. Det er ikke lett. Jeg brøt sammen hjemme i helgen, jeg brøt helt sammen, sier Kate på showet.

Det har vært tøffe tider for både hun og Jon som har gått gjennom et særdeles offentlig brudd og de har måttet tåle mye kritikk på grunn av håndteringen og hvordan det kan og vil gå ut over deres åtte barn.

Les også:Kate: - Sjokkert over Jon

Nytt hår
Noe av det som skaper overskrifter denne uken er Kates nye hår. Fra den stramme og korte 90-talls frisyren har Kates hår blitt forvandlet til en langt mer mykere stil.

Det er hårstylist Lavette Slater som står bak frisyren og sier ifølge US Magazine at Kate ga henne frie tøyler - og da ønsket hun en litt morsommere og friere frisyre enn hun tidligere har hatt.

- Som mor til åtte barn har du ikke alltid tid til å style håret, så dette var en perfekt mulighet til å endre stilen hennes fullstendig, sier stylisten.

Se Kates nye stil her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere