RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil revansjere Molde-kampen

- Formen er stigende, sier Martin Andresen før lørdagskampen mot Strømsgodset.

Lørdag kl. 18.00 gjester Strømsgodset Ullevaal stadion. Vålerenga-manager Martin Andresen ser frem til kampen mot drammenserne som har slitt på bortebane denne sesongen.

- Vi møter et av topplagene i serien. Strømsgodset har vært gode i år, spesielt på hjemmebane. Men de har bare spilt fire bortekamper i år, resten av kampene har vært hjemme i Drammen. Tre av de fire bortekampene har endt med tap. De var riktignok uheldige med utvisningen av Adam Larsen i kampen mot Start, men Godset er som i de foregående årene, de er bedre hjemme enn borte, sier han til vif-fotball.no.

Ønsker revansj

Onsdag tapte Vålerenga 1-2 mot Molde på Ullevaal.

- Vi ønsker å revansjere tapet vårt mot Molde. Spillemessig har vi vært bedre i det siste, men vi har slitt foran mål. Vi håper at vi er giftigere foran mål på lørdag, forteller Andresen.

- Formen er stigende. Vi kommer til mange sjanser og gjenvinningen begynner å sitte. Nå gjelder det å får orden på den siste tredjedelen også.

De to dagene etter Molde-kampen er brukt til restitusjon, både fysisk og mentalt.

- Når det er så kort tid mellom kampene er det viktig å restitiuere på riktig måte i tillegg til å bli mentalt klare for en nye kamp. Molde-kampen må ut av hodene. Vi tar med oss det positive derfra og fokuserer fullt og helt på Godset-kampen. I dag har vi hatt en videogjennomgang av Strømsgodset før vi hadde en lett økt i Bingen på Valle.

Berre-comeback

Andresens 18-manntropp mot Strømsgodset byr på et gledelig gjensyn. Morten Berre er kampklar igjen etter å vært på sidelinja med skade siden Stabæk-kampen i april.

- Vi er ubesteret med Morten Berre på banen i år. Kanskje han bringer lykke, smiler VIF-manageren.

- Uansett er det viktig at Morten er tilbake i slag igjen. Han har en smittende spillestil og påvirker de rundt seg på banen på en veldig positiv måte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere