*Nettavisen* Nyheter.

Vil selge Kampanje

Foto: (TV 2 Nettavisen)

Passer ikke inn i Hjemmet Mortensens nye organisasjonsmodell.

26.01.09 11:53

Bransjebladet og medienettstedet Kampanje søker ifølge en pressemelding fra eier Hjemmet Mortensen styrket eierskap.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- I forbindelse med at Hjemmet Mortensen (HM) gjennomfører en effektiviserings- og moderniseringsprosess vurderes fremtidig organisering av bladet og nettstedet Kampanje, heter det i meldingen.

HM-leder Anne Britt Berentsen mener Kampanje fortjener en bedre eier.

- Vi mener Kampanje fortjener en eier som vil gi bedre utviklingsmuligheter enn det HM kan klare. Bladet/nettstedet faller ikke naturlig inn i noen av de redaksjonelle områdene vi har etablert. Det er derfor vanskelig å se hvordan vi kan ivareta og utvikle merkevaren på en god måte, og hvordan Kampanje skal bidra inn i vår nye organisasjon, sier Hjemmet Mortensens administrerende direktør Anne Britt Berentsen.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Den nye organisasjonen skal være på plass 1. april i år. I forrige uke ble det kjent at HM etablerer seks redaksjonelle områder, som skal ledes av ansvarlige redaktører/direktører. Disse seks områdene er bolig, foreldre, mann, kvinne, ung kvinne og digital.

Berentsen sier flere muligheter blir vurdert.

- Det viktigste er at vi har startet et løp med tanke på å finne en best mulig løsning for en sterk merkevare innen medier, kommunikasjon og markedsføring. Både salg og allianser er løsninger som kan være aktuelle. Dette gjør vi i samarbeid med de ansatte, sier Berentsen.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.