RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil selge Kampanje

(TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Passer ikke inn i Hjemmet Mortensens nye organisasjonsmodell.

Bransjebladet og medienettstedet Kampanje søker ifølge en pressemelding fra eier Hjemmet Mortensen styrket eierskap.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- I forbindelse med at Hjemmet Mortensen (HM) gjennomfører en effektiviserings- og moderniseringsprosess vurderes fremtidig organisering av bladet og nettstedet Kampanje, heter det i meldingen.

HM-leder Anne Britt Berentsen mener Kampanje fortjener en bedre eier.

- Vi mener Kampanje fortjener en eier som vil gi bedre utviklingsmuligheter enn det HM kan klare. Bladet/nettstedet faller ikke naturlig inn i noen av de redaksjonelle områdene vi har etablert. Det er derfor vanskelig å se hvordan vi kan ivareta og utvikle merkevaren på en god måte, og hvordan Kampanje skal bidra inn i vår nye organisasjon, sier Hjemmet Mortensens administrerende direktør Anne Britt Berentsen.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Den nye organisasjonen skal være på plass 1. april i år. I forrige uke ble det kjent at HM etablerer seks redaksjonelle områder, som skal ledes av ansvarlige redaktører/direktører. Disse seks områdene er bolig, foreldre, mann, kvinne, ung kvinne og digital.

Berentsen sier flere muligheter blir vurdert.

- Det viktigste er at vi har startet et løp med tanke på å finne en best mulig løsning for en sterk merkevare innen medier, kommunikasjon og markedsføring. Både salg og allianser er løsninger som kan være aktuelle. Dette gjør vi i samarbeid med de ansatte, sier Berentsen.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere