RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil splitte MRG

Sist oppdatert:
En fisjon er foreslått i Media & Research Group for å synliggjøre verdiene bedre.
Media & Research Group vil rendyrke den operative virksomheten og vil dermed splitte selskapet i to. Tidligere har Spits blitt skilt ut av Media & Research Group.

Det nye selskapet skal inneholde diverse finansielle aktiva som selskapets aksjer i Spits, diverse fordringer og kontanter.

Formålet med fisjonen er å rendyrke den operative virksomheten i MRG-konsernet, som i dag bedrives gjennom NORSTAT-selskapene i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

- MRG vil etter fisjonen fremstå som et rendyrket operativt selskap med virksomhet gjennom NORSTAT-selskapene. Det utfisjonerte selskapet vil forvalte de finansielle aktiva som medfølger i fisjonen samt vurdere og foreta nye investeringer i henhold til selskapets kompetanse, står det i en børsmelding.

- Det er styrets oppfatning at de underliggende verdier i dagens MRG vil komme bedre frem gjennom fisjonen, skriver selskapet i en begrunnelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere