RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil stille ut dine bilder

Sist oppdatert:
Nettsamfunnet bildedagboka.no ble på tampen av fjoråret lansert i Norge. Nå stilles bilder fra nettsiden ut på streetgallerier på flere steder i Norge.

(YEYE): Nettstedet lar brukerne laste opp egne hverdagsbilder og den fungerer som et bildebloggverktøy samtidig som man har oversikt over sine venner.

Unge mennesker får sjelden mulighet til å få sin stemme hørt i den store massen. Nå starter en utstilling som lar unge nordmenn vise hvem de er i det offentlige lys, heter det i en pressemelding.

Åpner streetgallerier
På flere steder i Norge åpner streetgallerier med bilder fra unge nordmenns liv. Bildene er brukernes egne som de har lastet opp på nettsiden.

- Vi har troen på våre brukere, og vil gi flere muligheten til å se hvilke talenter som finnes utenfor de store mediene og de store galleriene, sier Marcus Gners, markedssjef i Bildedagboka.no.

Utstillingene pågår i en måned i fire norske byer på steder der ungdommer oppholder seg. Hver femte dag byttes bildene ut med nye, og det kommer til å bli muligheter for nettsidens medlemmer til å sende inn bilder og få dem satt opp mens utstillingen holder på.

Vil vise hverdagstalentene
- Vanligvis virker det som om det er en aldersgrense for å få synes i offentlige sammenhenger. Alle har noe å si, og Bildedagboka.no er et verktøy for enkelt å kunne fortelle om sitt liv ved hjelp av bilder. Med streetgalleriene vil vi vise våre medlemmers talenter ute i byen, sier Marcus Gners.

Hentet fra Sverige
Bilddagboken.se har vært årets mediefenomen i Sverige, med en tilvekst på nærmere 200 prosent på et år. I dag er nettiden Sveriges største nettside med nesten 800 000 medlemmer og 1,2 millioner besøkende per uke. Ideen bak nettsiden er enkel – å la folk fortelle om sine liv ved hjelp av bilder. Nå finnes det samme verktøyet på norsk under navnet Bildedagboka.no.

Streetgalleriene kommer til å være følgende steder:

Oslo – Riverside ungdomshus
Trondheim – Kulturcentret ISAK
Bergen – Ungdomshuset Elvetun
Stavanger – Metropolis / de ungas kulturhus

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere