RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ta gevinst

Sist oppdatert:
Eiendomsselskapet Neas vil kunne innkassere en betydelig gevinst ved å kjøpe og selge det planlagte hovedkontoret i Lysaker.
Neas skal kjøpe og selge et næringsbygg med det de kaller en betydelig gevinst. I henhold til en inngått opsjonsavtale kjøper Neas alle aksjene i et selskapet som eier en tomt på Lysaker. På denne tomten er det planlagt å bygge et næringsbygg på 4.500 kvadratmeter. Selger er NCC Property Development.

Samtidig har Neas fått et bindende bud fra en eiendomsinvestor som ønsker å overta eiendommen inkludert en langsiktig leiekontrakt med Neas. Det er i forbindelse med dette videresalget at Neas kan innkassere en betydelig gevinst.

Eiendomsforvalteren skal samle mer enn 200 medarbeidere under samme tak, sentralt beliggende på Lysaker langs E18.

- NEAS vokser og trenger i løpet av de neste årene mer plass. Lokalene på Lysaker vil bli kostnadseffektive og være meget velegnet for våre formål, samtidig som transaksjonene gir en betydelig gevinst og derigjennom styrker vår finansielle posisjon, sier administrerende direktør Tor Rønhovde i Neas, i en børsmelding.

En endelig avtale er ventet å bli formalisert i begynnelsen av mai. Bygget skal i henhold til planen stå ferdig innen 1. januar 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere