RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ta livet av fordommene

Sist oppdatert:
Nini Stoltenberg var med i siste episode av «Uti vår hage 2» på NRK. Hun vil gjerne komme fordommene om narkomane til livs.

(SIDE2:) Under torsdagens episode av «Uti vår hage 2» ble det vist bortklipte scener fra den populære NRK-serien. En av sketsjene handlet om det eksnarkomane paret Siv og Knut Løvlie fra serien «En kjærlighetshistorie».

I sketsjen hadde paret blitt småbrukere, men klarte verken å finne eggene til høna eller å melke kuer. På slutten av sketsjen kom «nabokona» Nini Stoltenberg, Jens Stoltenbergs søster, på besøk.

Hun forteller til Dagbladet lørdag at hun syntes det var befriende å kunne tulle om temaet.

- Det viktigste for meg er å ta livet av fordommene, slik at folk får tilbake verdigheten sin og kan rette opp ryggen. Klarer du ikke det, så klarer du ikke så mye annet, heller, sier hun til avisen, og påpeker at hun ikke satser på noen karriere som komiker.

Stoltenberg forteller at hun kjente Bård Tufte Johansen og Harald Eia fra før, og at det var grunnen til at hun ville stille opp. Hun sier til avisen at hun visste hun ville bli tullet med, men at det ikke var ondskapsfullt.

Harald Eia sier at han synes Stoltenberg er tøff som ville stille opp i serien.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere