RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil utfordre Stordalen

Sist oppdatert:
Børsfersking vil utfordre Petter Stordalen ved å kjøpe rettigheter til luksushotell.
Av: Henning Aarset NA24

Faktor Eiendom skal kjøpe selskapet Scandinavian Hospitality Group AS, som har rettigheter til å utvikle og drive Mariott-hoteller i Skandinavia og Baltikum.

Oppgjøret vil være med aksjer i Faktor Eiendom i form av en rettet emisjon mot selgende aksjonærer, heter det i en børsmelding fra selskapet mandag.

Scandinavian Hospitality Group har rettigheter til å utvikle, drifte og eie nye Marriott hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum.

Marriott er et av verdens sterkeste merkevarenavn innen hotell, ferie og resortutvikling. Et kjøp vil styrke forretningsmulighetene og gi synergieffekter til Faktor Eiendoms datterselskaper Planbo Resort, Planbo Bolig og Faktor Næringseiendom.

Partene er enige om å ikke offentliggjøre detaljer i transaksjonen før en endelig avtale er inngått.

Personene bak Scandinavian Hospitality Group bygget i sin tid opp hotellkjeden Choice som ble solgt til finansmannen og hotellkongen Petter Stordalen. Det skriver sa.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere