*Nettavisen* Nyheter.

Vil vinne mot gamlesjefen

Skadefri Strand tror på seier i kveld. Sjekk siste rapport fra La Manga her.

Se dagens La Manga-rapport på VIF TV

- Vi har lyst å vinne alle fotballkamper og jeg tror vi har gode muligheter til det i kveld, sier Lars Iver Strand til vif-fotball.no før møtet med sin gamle sjef.

- Høgmo er veldig faglig dyktig. Han er en veldig rolig og behersket mann som har en pedagogisk tilnærming til alt han gjør. Jeg tror de vil bygge videre på den gode fjorårssesongen.

Selv kan Strand glede seg over stigende form.

- Jeg har vært skadefri i oppkjøringa, trent mye og spilt det som er av kamper. Det kjennes bedre ut enn i fjor og vi gleder oss til å komme i gang.

Her er Vålerengas lag mot Tromsø: Øyvind Bolthof – Jarl André Storbæk, Erik Hagen, André Muri, Juan Fuenmayor – Martin Andresen, Kristofer Hæstad – Dawda Leigh, Lars Iver Strand, Morten Berre – Mohammed Abdelloaue

Benken: Gudmund Taksdal Kongshavn, Freddy dos Santos, Stefan Strandberg, Allan Jepsen, Mostafa Abdellaoue, Harmeet Singh, Bojan Zajic

Kampen sendes direkte på TV2 Sport. Du kan også se den på VIF TV via din PC, men da må du ha TV2 Sumo-abonnoment. Det er ikke mulig å kjøpe kampbillett til kampene fra La Manga.

Vi følger også kampen her på vif-fotball.no med live-oppdateringer underveis.

Det er også mulig å få scoringsvarsling på din mobil.
Send VIFVARSEL VIF til 2242 for å melde deg på. Det koster kr. 2,- for hver mottatte melding.
Les mer her: Mobiltjenester

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: VIF Media

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.