*Nettavisen* Nyheter.

Villa på vei, Fabregas på vent

Foto: EPA/Scanpix

- Begge ønsker å komme til oss, sier Barcelonas visepresident.

18.05.10 16:24

Tirsdag skriver The Sun at Barcelona for første gang, etter år med flørting, kommer til å komme med et konkret bud til Arsenal på Cesc Fabregas.

Den rapporten støttes av den spanske sportsavisen El Mundo Deportivo, som har hovedkontor i Barcelona. Ifølge avisen kan Barcelona tenke seg å tilby Zlatan Ibrahimovic i bytte mot Fabregas.

Les også: Vil bytte Zlatan mot Fabregas

Nå har også Barcelona kommet med kommentarer til overgangsryktene.

- Gjør alt lettere
Ifølge avtroppende klubbpresident Joan Laporta er imidlertid ikke Fabregas den aller heteste poteten. Langt nærmere en overgang er Valencias David Villa.

Laporta sier ifølge Reuters at forhandlingene om Villa går på skinner, og at han regner med det løser seg i nær framtid.

Visepresident Rafael Yuste kommenterer ryktene om en overgang for Arsenals Cesc Fabregas. Yuste innrømmer at dette på langt nær er klart, og sier Barcelona forbereder seg på lange forhandlinger.

- Men begge disse spillerne ønsker å komme, og det gjør alt lettere, sier Yuste.

Fornøyd med Zlatan
En offisiell Arsenal-talsmann sier til Reuters at London-klubben aldri kommenterer overgangsrykter.

Påstandene om at svenske Zlatan Ibrahimovic kan bli en del av en byttehandel for å få Fabregas hjem til Barcelona, kommenteres på følgende måte av president Laporta:

- Han har kontrakt med oss og vi er fornøyde.

Nærmer seg Red Bulls
Barcelona bekrefter samtidig at Thierry Henry er på vei til en amerikansk klubb. Dette skal altså være snakk om Erik Solérs New York Red Bulls.

Solér sa i forrige uke følgende til Nettavisen:

- Ja, vi kommer til å hente minst en stjernespiller i kategorien du nevner over (store stjernespillere fra Europa, red.anm.). Om mulig to. Det kommer til å skje i forbindelse med at VM avsluttes.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.