Gå til sidens hovedinnhold

Ville bytte stjålet dildo

Men julegavebyttingen gikk ikke helt slik den kvinnelige kunden hadde ønsket seg.

En kvinne ville bytte en dildo hun skal ha fått i julegave, men innehaver av sexleketøybutikken Dildodama oppdaget at «julegaven» var blant varene som tyver fikk med seg i romjula.

Kvinnen ville bytte den roterende julegaven, men innehaver Tone Odden gjenkjente umiddelbart dildoen som en av leksakene som forsvant da tyver brøt seg inn i forretningen i Prinsegata i sentrum i romjula.

Tok undertøy
Dildoer, vibratorer, sexy undertøy, erotiske filmer, glidekrem, oljer og batterier forsvant fra hyllene etter at innbruddstyvene tok seg inn ved å bryte opp en dør i kjelleren.

- De har shoppet i hyllene - en her og en der. De tok en del undertøy i størrelsen medium og small, forteller Odden til Østlandsposten.

Innbruddet ble oppdaget den 29. desember på formiddagen og kan ha skjedd en gang i tidsrommet ettermiddagen den 28. desember og fram til 29. desember da butikken åpnet.

Odden konfronterte den kvinnelige kunden med at dildoen var tyvegods. Da la hun den igjen og forsvant. Kvinnen er identifisert og politiet ønsker nå å snakke mer med henne om dildoen.

Konstituert leder for krimavdelingen ved Larvik politistasjon, Tom Olaisen, opplyser at kvinnen er en kjenning av politiet.

- De tok til og med de brukte støvlettene mine på bakrommet, forteller Odden, som er oppgitt over innbruddet.

Med egenandel på 10.000 kroner hos forsikringsselskapet blir det et rent tap for Dildodama. Tyven eller tyvene var mest opptatt av sexleketøy og varer for kvinner. «Mannetingene» lot de ligge igjen i butikken. Odden tror en kvinne har vært med på tyveriet.

- Det virker som de har prøvd undertøy i butikken, røper hun.

- Irriterende
De varmblodige tyvene fikk i tillegg til sexleketøyet med seg et kamera og flere CD-er.

Nå håper hun at noen har gjort observasjoner av en eller flere personer som har båret med seg en PC-bag og poser i det aktuelle tidsrommet.

- Det er så irriterende, sier Odden oppgitt. Nå vil butikken bli sikret ytterligere. Tyvene fikk også med seg 2.000 kroner i kontanter.

Les flere saker hos OP.no