*Nettavisen* Nyheter.

Ville du brukt denne?

Foto: (Victorias Secret)

Victoria´s Secret sier: - Det skal være supersøtt helt innerst...

(SIDE2): Supermodell og Victoria´s Secrets hovedmodell, Miranda Kerr, fronter igjen høstens søte og sexy kampanje for et av verdens største undertøysmerker.

Se flere bilder på Daily Mail!

Supersexy
Sukkersøtt og supersexy er som vanlig stikkord for undertøyskolleksjonene som har alt fra søte blomster til silke og mer sexy varianter av i den nye kolleksjonen. Miranda ser iallfall ut som en engel i det babyrosa undertøyet hun viser på bildet til venstre.

Ikke slanket seg
En modell som jobber for englene må ha kurver, pupper og rumpe - og ikke være så tynn som gjerne catwalkmodellene er. Men da det gikk rykter om at Miranda tidligere i år slanket seg for å komme inn i klær på catwalken, har hun nå benektet at det er noe sannhet i det.

- Jeg veier det samme og målene mine er de samme og har vært de samme i over tre år, skal hun ha uttalt om slankeryktene.

26-åringen legger til at hun aldri ville klart å holde det tempoet hun har i arbeidslivet uten at hun ga kroppen sin det den trenger av næringsrik og riktig mat.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Største engel
Den australske modellen er for tiden undertøysprodusentens aller største engel. Victoria's Secrets-modellene Gisele Bündchen, Adriana Lima og Karolina Kurkova er alle gravide. Heidi Klum fikk som kjent en datter for noen uker siden. Miranda har ikke kastet seg på venninnenes og kollegenes gravidtrend - ennå.

Ryktene har lenge svirret om at filmstjernekjæreste Orlando Bloom og Miranda er forlovet, men paret har ikke selv bekreftet at de er forlovet.

Hun har nå vært i stallen til Victoria´s Secret i to år og er en av de best betalte modellene i verden etter Gisele og Heidi.

Les også:Nå er hun den største engelen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.