RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville du gått med dette?

(Getty)
Sist oppdatert:
Sjekk ut de nyeste trendene, og finn din favoritt!

(SIDE2): Det finnes noe for alle i dagens moteverden. Alle har sin smak, og det hadde jo vært kjedelig om alle hadde gått rundt i det samme.

Om du ikke helt vet hvordan du skal kle deg akkurat nå, så kan det være lurt å hente inspirasjon fra noen som vet hva de driver med.

Kjendisene føler ofte at de alltid må ta seg godt ut, og de har derfor god trening i å se trendy ut.

Vi har tatt en titt på hvordan trendkvinnene har kledd seg i den siste tiden, og funnet fram til noen favoritter som kanskje også faller i smak hos deg.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Fashionistaene Camilla Belle, Olivia Palermo og Lauren Conrad spriter om antrekket med en oransje blazer.

Selv om vinteren ikke har sluppet taket helt enda, så er det flere og flere som trekker i fargesterke klær. Mot sommeren kommer vi nok alle til å gå i livlige farger.

La deg inspirere og gå for vakre blåfarger i stoffet. Erstatt den «lille svarte» med en blå kjole, og bruk blått i silke og skinnende metalliske stoffer. Du kan også velge å få fram den knalle blåfargen i detaljene. Også mange av kjendisene kler seg blått, og de siste ukene har denne fargen dominert røde løpere rundt omkring i verden. Både lange og korte kreasjoner er populære blant stjernene, og stilspekteret strekker seg fra glamorøst og sofistikert, til rocka og sexy.

Oransje er en farge vi tydeligvis kommer til å se mye av. Gwyneth Paltrow og Malin Åkerman har begge valgt oransje minikjoler på den røde løperen.

Blå
Den siste måneden har blant annet Blake Lively, Jessica Alba og Isla Fisher iført seg lekre blå kjoler.

BLÅ: Blake Lively, Isla Fisher og Jessica Alba.

Leopard
Leopardprint har vært sterk i motebildet en stund nå, sammen med diverse andre dyremønster. Dette er en trend som følger med videre mot sommeren og også neste høst og vinter. På Oslo Fashion Week brukte Maggie Wonka leoparddetaljer i sin kolleksjon for høst og vinter 2011.

Med andre ord er det ingen grunn til å legge leopardskjerfet på hylla helt enda. Leopard kan gi et glamorøst og rocka uttrykk. Men ikke overdriv eller bruk feil tilbehør, da kan det for se tacky ut.

Skinn
Skinn, skinn og mer skinn. Klær i skinn er virkelig inne i motebildet om dagen. Trenden med korte skinnshorts har vært en stor hit blant kjendisene, og nå er det den også kommet til Norges gater. Men det er ikke bare skinnshorts som gjelder, skinn kan nemlig brukes til alt: bukser, vesker, tilbehør, tights og jakker. Moteikonet Alexa Chung, Rachel Bilson og Alexandra Bell er trendy i skinn.

Blomster
Mange designere har brukt blomster i sin vår- og sommerkolleksjon. Erdems kolleksjon var basert på blomster og blonder – veldig feminint og elegant. Kirsten Bell og Kristin Cavallari har kastet seg på trenden. Det er deilig å endelig se farger på den røde løperen, etter en lang og grå vinter.

Fjær
Vanessa Hudgens og Gwyneth Paltrow har valgt indianerinspirerte øredobber. Fjær hengende på ørene gir et bohemskt uttrykk. Gwyneth valgte sjokkrosa fjær til Grammys, mens Vanessa gikk for jordfargede fjær. Pynt deg med sesongens fjær i ørene, og bruk gjerne noen kule skinnarmbånd rundt håndleddene.

Se bilder av trendene her:

4111

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere