RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville du gått på do her?

(Splash News)
Luftig toalettbesøk på hotell i New York.

(SIDE2): Gjestene på et av storbymetropolens mest kjente utested og hotell, Standard Hotel i Meatpacking District, har også et av byens mest synlige og luftige toaletter.

Med store vinduer i 18. etasje får toalettgjestene på utestedet Boom Boom Room en spektakulær utsikt ut mot New Yorks turistmagnet High Line. Problemet er bare at folk i parken også ser rett inn på kvinner og menn som sitter på do.

Blir avbildet
De enorme vinduene overlater dessverre lite til fantasien, og en del av de intetanende toalettgjengerne aner ikke at de er så synlige for folk nede i parken og på gaten. Det står ikke opplyst noe sted om at folk kan se rett på dem...

Skuelystne knipser også gjerne bilder av utestedets Boom Boom Rooms gjester.

- Utsikten ut er spennende, men utsikten inn er skremmende, sier australske David Langdon (55) New York Daily News. Han oppdaget til sin forskrekkelse at ikke alle synes det var så ille å gjøre sitt fornødne med tilskuere.

- Jeg så folk som vinket til meg! Sittende på potta forventer man vel ikke at man synes i full offentlighet, sier han.

Ikke første gang
Siden High Line ble bygget i 2009 har parkens gjester fått med seg langt mer enn et toalettbesøk i ny og ne. Det store hotellet ruver rett over de gamle togskinnene gjort om til en park over bakkenivå og har store vinduer i hvert rom.

Både turister og byens borgere har sett pornofilmer blitt spilt inn og folk som har sex på hotellet.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere