RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville du hatt denne i stua?

Foto: Splash News (Splash News)
Sist oppdatert:
Melanie koser seg med verdens største gnager.

(SIDE2:) Melanie Typaldos og hennes familie har et uvanlig kjæledyr sammenlignet med familier flest. Deres firebeinte flodsvin, som har fått navnet, Caplin Rous er er verdens største gnager.

Flodsvinet blir generelt mellom 1 meter og 1,3 meter, og veier 35-66 kg.

Måtte skaffe basseng
Melanie skaffet seg Caplin Rous etter at datteren hadde sett dyret da hun var på ferie i Venezuela. Hun ba sin mor pent om at familien kunne få flodsvin.

- Siden datteren min bor i en leilighet og planla å flytte til Asia, så følte hun at det var min oppgave å fullbyrde flodsvin-ønsket hennes, sier Melaine ifølge SplashNews.

Hun fikk Caplin Rous da dyret bare var 11 dager gammel. Nå har han bodd med henne i 2,5 år.

Flodsvinet har delvis svømmehud mellom tærne. Neseborene, øynene og ørene sitter høyt oppå hodet slik at flodsvinet kan lukte, se og høre mens det svømmer. Dyret dykker i elver, innsjøer og sumper. Flodsvin hviler om morgenen, er i vannet ved middagsheten, beiter vannplanter, knopper og myk trebark om kvelden, hviler igjen rundt midnatt og begynner å beite igjen mot daggry, ifølge nettleksikonet Wikipedia.

2857

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere