Ville du latt lokkene falle for 13.000 kroner?

Foto: Christina Tveit (Aust Agder Blad)

Det ble et hårfint stunt under helgens Brokelandsheiadager da tre av fire utvalgte deltakere lot lokkene falle for 13.000 kroner og fem minutters berømmelse.

03.09.11 19:25

BROKELANDSHEIA (Aust Agder Blad): Det kommer kanskje an på øyet som ser, men for de tre deltakerne som lot lokkene falle, dog i en litt original variant, ble det en god gevinst etter deltakelsen i årets stunt.

Arrangør Rune Hagestrand måtte tidligere i år tåle hard kritikk for det planlagte blodbadet han siden valgte å trekke tilbake. Etter det har det årlige stuntet vært en godt bevart hemmelighet fram til lørdag ettermiddag.

Vil bli lagt merke til
Det var 108 påmeldte deltakere til stuntet, men bare fire heldige, eller uheldige, som fikk delta. Alle deltakerne hadde meldt seg på uten å vite hva som ventet på scenen.

- Det kommer til å bli lagt merke til deg i dagene som kommer og du kommer garantert i avisa, sa speaker Per Dano til deltakerne.

De fire deltakerne fikk hver sin konvolutt med en utfordring de etterhvert skulle bli godt kjent med. I konvoluttene lå en beskrivelse til frisøren som sto klar med barbermaskinen.

Aeroklipp
For Malin Svendsen (21) fra Gjerstad ble det en såkalt Aeroklipp, hvor hun skulle fjerne alt hår fra øre til øre og fremover. Malin gjennomførte stuntet og fikk dermed med seg 13.000 kroner.

- Jeg tør ikke se meg i speilet. Det er nok stor sjans for at jeg må klippe av resten, sa Malin etter klippen.

- Nå tror jeg at jeg må gå å finne meg en lue, sa 21-åringen.

Denne saken er levert av Aust Agder Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.