RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville hvitvaske hos Økokrim

Sist oppdatert:
Firmaet til Lars Rune Solberg deltok i en anbudsrunde om rengjøring hos Økokrim, men med seg i "kofferten" hadde de falske papirer, som Økokrim kjente lukten av
Det var i fjor høst Økokrim kjørte en anbudsrunde på vasking av deres 4.500 kvadratmeter med kontorer, og en av deltagerne var Solbergs selskap Det Norske Renholdsselskap.

Solberg hadde kanskje ikke regnet med at smussen i hans papirer skulle blitt oppdaget, men den 6. februar i år anmeldte Økokrim Solberg og hans selskap for dokumentforfalskning, skriver Dagens Næringsliv torsdag. I tillegg til regnskaper, var verken Solbergs skatteattester eller firmaattest som det skulle.

- Vi oppdaget det vi mener er en falsk skatteattest. Det kan også dreie seg om andre falske dokumenter. Vi valgte derfor å politianmelde tilbyder, sier administrasjonssjef Jorun Pedersen i Økokrim.

Solberg er ikke ukjent for påtalemyndigheten, og han er fra før under etterforskning ved Oslo politidistrikt etter en konkurs i hans renholdsselskaper. Solberg, som befinner seg i Singapore, besvarte ikke DNs henvendelser igår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere