RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville skilles etter bryllupsreisen

Sist oppdatert:
Bryllupet mellom Sven O. Høiby og Renate Barsgård fremstår som et velregissert stunt. Les om hvordan det holdt på å ende.

(SIDE2): Boka fra tidligere Se og Hør-reporter Håvard Melnæs, «En vanlig dag på jobben», får enorm oppmerksomhet om dagen.

Hans tette forhold til kronprinsesse Mette-Marits far er et gjennomgående tema i boken. Side2 omtalte torsdag hvordan forfatteren i boken skriver om hvordan Se og Hør regisserte hele bryllupet. Som om ikke det var nok, var det i tillegg ukebladet som fridde for Sven O.

Les hele saken: Fridde for Sven O.

Ukebladet var villig til å strekke seg langt for at ikke saken skulle sprekke. I boken beskriver Melnæs dagen etter at paret var hjemme fra bryllupsreisen. Sven O. var da kommet hjem til Kristiansand, mens kona fremdeles var i Oslo.

Melnæs skriver at han spurte redaktør Trond Stensåsen om han skulle plukke henne opp og sende henne til Kristiansand.

- Jeg tror nesten du må gjøre det. Vi kan ikke risikere skandaler og i verste fall skillsmisse, før vi har hatt reportasjen fra bryllupsreisen på trykk, svarte Stensåsen ifølge Melnæs.

- Jeg vil skilles
Melnæs skriver videre at han møtte Barsgård ved SAS-hotellet ved Slottsparken. Hun hadde sovnet på flybussen, og våknet ikke før den var parkert i NSBs bussgarasje på Grurud.

- Faen jeg vil skilles! skal ha vært hennes første reaksjon da Melnæs møtte henne.

Videre skal han ha gitt henne penger til blant annet togbillett, og bedt henne om å ringe Sven O. etter hvert for å bli venner igjen.

Side2 snakket med Renate Barsgård torsdag. Hun ønsket ikke å kommentere innholdet i boken før hun selv hadde lest den.

Mer om boken:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere