Gå til sidens hovedinnhold

- Ville spise småjenter

En norsk seksualforbryter som er kjent som «Kannibalen», skal ha bedt småjenter om å ofre seg for kannibalismen.

Ifølge NRK.no har politiet i Kristiansand igjen pågrepet mannen som flere ganger har truet med å spise småjenter.

- Han har utvist skremmende adferd overfor en rekke personer. Det er til dels like forhold som han tidligere er domfelt for og ilagt forvaring for. Tema har vært om de er villige til å bli spist og til å ofre seg for kannibalismens sak, sier politiadvokat Carl Henning Leknesund i Agder politidistrikt til NRK.

Mannen er siktet for skremmende atferd mot flere mindreårige jenter.

30-åringen, som har fått kallenavnet «Kannibalen», har fra før av sonet flere års forvaring for trusler og voldtekt av barn.

Han regnes for å være en av Norges farligste menn, og har i over halvannet år bodd i en egen bolig i Kristiansand etter at han ble løslatt på prøve fra sin andre forvaringsdom.

Politiet sier at de ikke utelukker flere fornærmede.

- Utgjør ikke en trussel

Mannens advokat, Pål Minde, mener 30-åringen ikke utgjør en reell trussel.

- Det mener han bestemt at han ikke gjør. Uten å gå i detalj i siktelsen nå, mener jeg at det på ingen måte er grunnlag for å hevde det heller, sier Minde til NRK.

Drapstruet jenter
«Kannibalen» ble dømt til fire års forvaring i august 2005 for voldtekt og flere alvorlige trusler og tvang mot unge kvinner.

Blant annet skal han ha fantasert om å drepe og spise jenter han kom i kontakt med på chattesider. Derav har han blitt tildelt navnet «Kannibalen».

Mannen er tidligere dømt for voldtekt av en jente under 16 år to ganger. Han skal også ha drapstruet tre andre unge jenter. Han har tidligere sittet syv år i sikring og forvaring.

I 2007 rømte han fra sin oppasser midt i Oslo sentrum under en permisjon. To døgn senere ble han pågrepet på Hamar.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken