RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville sprenge kvinne med dynamitt

En mann fra Nordhordland er dømt til tre måneders fengsel for å ha truet en kvinne med å sprenge henne i luften med dynamitt.

Kvinnen har tidligere fått utdelt voldsalarm og mannen har fått besøksforbud etter gjentatte voldsepisoder og trusler.

I høst tok 52-åringen igjen kontakt med kvinnen. Han oppsøkte hjemmet hennes og i en telefonsamtale fortalte han at han ville dø lykkelig dersom han fikk ta knekken på kvinnen. Mannen hadde gjennom sitt arbeid, tilgang til dynamitt, og ga uttrykk for at han vile ta henne av dage med sprengstoff.

Ved et tilfelle fulgte han også etter henne etter at de hadde vært i rettsforhandlinger i Bergen. Her kom han med trusler og truet kvinnen med knytteneven.

Tre måneder fengsel
Mannen, som selv har vært utsatt for vold, fikk etter rettsforhandlingene psykiske problemer som har fremdeles sliter med.

Kvinnen, som han har truet over lang tid, mener han først og fremst har behov for psykiatrisk hjelp. Men nå blir det fengsel på 52-åringen. Deler av straffen er gjort betinget, på vilkår at han ikke oppsøker kvinnen igjen i løpet av prøvetiden på to år, skriver Avisa Nordhordland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere