RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villig til å toppe Noble

Sist oppdatert:
Skipsreder John Fredriksens SeaDrill skal være villig til å gå over 200 for A-aksjen i Smedvig, men ikke mer enn nødvendig
Ifølge Dagens Næringsliv har Carnegie indikert et tilbud på 201 kroner pr. A-aksje i Smedvig overfor de andre store A-aksjonærene. Et slikt bud vil være avhengig av at SeaDrill får 50 prosents eierandel.

Konsernsjef Tor Olav Trøim i SeaDrill sa til iMarkedet.no tidligere denne uken at SeaDrill også kunne være interessert i en post tilsvarende 33,3 prosent av stemmene i Smedvig.

Amerikanske Noble Drillig sitter i dag med 39,2 prosent av A-aksjene i Smedvig etter å ha kjøpt nesten alle A-aksjene til Smedvig-familien. De er fortsatt i tenkeboksen for å vurdere et forventet bud på resten av Smedvig.

Trøim svarte i en epost til DN i går at SeaDrill ikke er villige til å strekke seg til 205 kroner for A-aksjene i Smedvig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere