*Nettavisen* Nyheter.

Vilt, vakkert og naturlig

Nå er det tid for naturlig skjønnhet - men med et «touch» av det ville og sexy.

28.01.08 19:13

(SIDE2): Driver du fortsatt å retter ut håret ditt hver bidige dag? I så fall er du nok ikke helt med på motene...

LES MER FRA SAG-AWARDS:Skjuler Angelina magen?

Bildespesial lenger ned

Naturlig krøllet hår
Jennifer Aniston fra «Friends» holdt lenge tronen som stjernenes beste på hår, da hun ble kjent for sitt glatte og naturlige hår gjennom TV-serien «Friends». Men dessverre så stoppet det der. Aniston har klart alt annet enn å henge med i tiden - de aller fleste har nå lagt rettetanga på hylla.

Det nye håret anno 2008 skal definitivt være krøllet -ellers er det ikke mange regler å gå etter, skal vi tro stjernene som dukket opp på SAG-Awards i Los Angeles søndag. Du kan gjøre som Eva Longoria Parker og sette opp det krøllet håret i en bobsveis-etterligning, du kan la det ligge løst og ledig som Angelina Jolie, Marcia Cross og Ashley Tisdale, eller du kan flette håret i front som Amanda Bynes. Alt funker like bra, og har du naturlig fall skal du bruke det for alt det er verdt.

Sunn hud
Stjernene går også mot et naturlig år når det kommer til makeupen. Det var lite sotet øyne og knallrøde lepper å se på den røde løperen. Derimot var det stort fokus på en blank, sunn og vakker hud. Stjernene har som oss alle andre blek hud akkurat nå, men ser ikke mer ut som grå mus av den grunn, tvert imot. De vet hvordan de skal få frem den vinterbleke gløden med rouge og sterke øyne.

Skjegg, skjegg, skjegg
Hva legger så gutta fokus på? Uten tvil er det skjegg som gjelder i starten av 2008. Brad Pitt, Ben Foster, Eric Mabius og Ryan Gosling er i hvert fall enige om at det er det heteste akkurat nå - kanskje ikke helt jentene imot, eller hva?

Diskuter trendene på SAG Awards lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag