RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinglete Oslo Børs endte med svak nedgang

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Oslo Børs svingte seg på begge sider av streken mandag, men da dagens handel var over, endte hovedindeksen ned 0,2 prosent til 435,71 poeng.

Selv om svingningene generelt ikke var altfor dramatiske, var det to selskaper som virkelig fikk svi på ukens første handelsdag. Aller verst gikk det for Clavis Pharma, hvor verdiene på det nærmeste ble utradert. Aksjen falt 88 prosent da det ble kjent at et nytt legemiddel ikke har noen medisinsk effekt utover dagens standardbehandling.

Rec faller også kraftig, om enn ikke like dramatisk som Clavis. Solenergiselskapet ender dagen med en nedgang på 18,2 prosent.

Vinneren på topp-ti-listen ble seismikkselskapet PGS, som steg med 1,8 prosent. Cruiserederiet RCCL gikk opp 1,3 prosent i løpet av mandagen.

I Europa endte CAC 40-indeksen i Paris ned 0,4 prosent, mens det kun var minimale bevegelser i de viktigste indeksene i London og Frankfurt.

Et fat nordsjøolje kostet mandag ettermiddag 109,49 dollar, mens amerikansk lettolje omsettes for 85,86 dollar per fat. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere