*Nettavisen* Nyheter.

Vinn årets heteste juleundertøy

Foto: Triumph

Du kan føle deg sexy med varme klær, bare du har det rette undertøyet. Vinn undertøysett med Side2.

(Side2:) Vinterhalvåret er ikke tiden for å utfordre værgudene med utfordrende påkledning. Det betyr likevel ikke at det er umulig å føle seg rustet med selvtillit på vei ut på byen eller nærmeste julebord.

Det du har innerst på kroppen kan være et hemmelig våpen som du ikke viser fram til hvem som helst. I samarbeid med undertøysprodusenten Triumph gir vi deg derfor nå mulighet til å vinne 10 gavekort på valgfritt sett av Triumph-undertøy. Alt du trenger å gjøre er å delta i vår konkurransen og være en av de 10 beste.

Slik vinner du
For at du skal vinne må du skrive din undertøyshistorie, og sende den til oss. Har du en blogg kan du godt poste den i din blogg og sende linken til oss (link gjerne opp konkurransen(denne saken) så folk skjønner hva du er med på, hvis du vil).

Det kan enten være en historie om den gangen du handlet undertøy på postordre og bommet på størrelsen, eller den gangen kjæresten din rett og slett reagerte feil på det undertøyet du hadde kjøpt. Eller hva med historien om den utrolige trusa du aldri ville kaste? Uansett vil vi ha din personlige historie, kort eller lang.

Du kan gjerne illiustrere historien din hvis du ønsker det. Vi vil publisere alle bidrag som er gode nok, så skriv gjerne om du ønsker at historien skal publiseres anonymt (da kun med alder).

Husk navn, alder og adresse i din besvarelse som du sender i e-post til oss til ingrid.kvam@nettavisen.no før 1.desember. Skriv «triumph» i emnet. Du kan også bruke kommentarfeltet under for å publisere din historie i tillegg til din innsendelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.