RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn billetter til modellfest

Sist oppdatert:
Snart kommer Årets Ansikt til Vestlandet på jakt etter nye modeller. Her kan du vinne billetter til årets motefest i Bergen.

(SIDE2): Sammen med Side2 jakter Det Nye og Ford Models nå på deltakere til modellkonkurransen Årets Ansikt.

Fem norske byer skal besøkes i løpet av sommerens turne. Den som til slutt vinner blir med til Supermodel of the World, verdens største modellkonkurranse med en premiepott på fem millioner kroner.

Årets Ansikt kommer til Bergen 21. mai og om kvelden arrangeres det bransjefest hvor representanter fra mote- og modellbransjen vil være til stede.

Ønsker du å vinne billetter til denne festen følger du lenken under. Der kan du delta i en quiz hvor premien er billetter til bransjefesten i Bergen.

Ønsker du å melde deg på i Årets Ansikt og komme med på audition i Bergen går fristen for påmelding ut fredag 13. mai. Påmeldingsskjema finner du ved å følge lenken under.

Bransjefesten i Oslo
Nysingle Petter Stordalen (42) stilte i rådyr jakke da Det Nye inviterte til bransjefest i Oslo. Hvem andre som møtte opp ser du ved å følge lenken under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere