Gå til sidens hovedinnhold

Vinn en reise til New York

Send inn ditt beste feriebilde.

New York er byen for alle. Her finner du det beste innen alt, enten du er glad i shopping, uteliv, kunst, kultur, mat og så mye mer. Vi har vel alle et forhold til storbymetropolen som vi har sett i uttallige filmer og TV-serier, hørt en rekke historier om, USAs største by.

Verdt 10.000 kroner
Har man besøkt byen før vil man alltid tilbake, og de som aldri har fått gleden drømmer seg til New York og har et ønske om å en gang reise dit. Enten du hører til den ene eller andre kategorien, gir Gotogate, i samarbeid med KLM og Air France, deg nå muligheten til å vinne en reise til New York for to personer verdt 10.000 kroner.

Hit får vinneren muligheten til å reise med langdistanseflyet Airbus A380, som er det største passasjerflyet i verden.

Send inn ditt feriebilde
Alt du trenger å gjøre er å sende inn ditt beste feriebilde til konkurranse@nettavisen.no innen søndag 24. januar. Enten bildet er fra New York, en badeferie på Bali, chartertur på Gran Canaria eller en annen destinasjon har du muligheten til å vinne. Vinnerbildet vil bli kåret ut i fra skjønn med vekt på å gi et stemningsfullt uttrykk av nettopp reise og ferie.

Et utvalg av av innsendte bilder vil bli presentert på Side2, og du må derfor har godkjenning av eventuelt andre personer på bildet til at det kan offentliggjøres.

Mens du venter på resultatet kan du jo kose deg med denne bildeserien fra New York:

2727

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser