RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn festivalpass

Fjellturer i vakre landskap eller gode badeplasser. Vi vil høre ditt beste ferietips til Norge.
Fjellturer i vakre landskap eller gode badeplasser. Vi vil høre ditt beste ferietips til Norge. Foto: Morozov67 (Thinkstockphotos)
Sist oppdatert:
Hva er ditt beste ferietips til Sommer-Norge? Send oss ditt forslag og vinn festivalpass og actionkamera.

Vi arrangerer konkurranser med fine premier hver måned. Liker du oss på Facebook, går du ikke glipp av noe.

Trollrock er en flunkende ny festival som arrangeres i Beitostølen fra 28. til 31. juli. Musikere som Madcon, Håkan Hellstrøm, Åge Alexandersen, CC Cowboys, Admiral P vil fra scenen få det til å rocke i Valdres i sommer. Det arrangeres VM i Trollrock og festivalen har for anledningen brygget eget øl - TRØLL. Nå har du muligheten til å bli med på moroa!
Den som vinner vår konkurranse kan ta med seg en de liker godt og dra på Trollrockfestivalen i et av Norges vakreste festivalområder. Billettene har en samlet verdi på 2390 kroner.

Festivalområdet tilbyr også egen festivalcampingplass så da kan du ta med deg campingvogna eller teltet til fjells.

I tillegg vil vi trekke en annen vinner som får et Brauns MiniAction DV . Det er et actionkamera som gir deg muligheten til å filme den ekstreme bakken nedover trollstigen med campingvogna eller når storebror prøver seg på surfebrett for første gang. Videokameraet festes enkelt på de fleste overflater og kommer med en vanntett eske slik at du kan filme ned til 20 meter. Kamera har snapshot-funksjon, vidvinkelmuligheter og responderer rask i ulike lyssituasjoner. Prisen på kamera er 1245 kr

Det du må gjøre for å delta i konkurransen, er å sende inn ditt beste norske ferietips innen 5. juni til tips@reiserogferie.no. Fortell oss om en vakker fjelltur, en øde øy, en spesiell severdighet, pakketips eller hva som helst som du synes andre bør få vite om ferie i Sommer-Norge. Vi trekker én heldig vinner av festivalpassene og én vinner av actionkameraet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere