RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn «I, Robot»-effekter

Will Smith står for actionscenene, vi gir deg premiene. Klikk her for å vinne digitalkamera, minneplugger og luer.

1. desember slippes high tech-thrilleren «I, Robot» som leie- og kjøpefilm. Filmen er basert på den visjonære science fiction-forfatteren Isaac Asimovs novellesamling. I år 2035 er teknologi og roboter en etablert del av hverdagen. I filmen blir tilliten mellom menneske og robot brutt, og bare én mann, alene mot systemet, forutser hva som er i ferd med å skje.

Handlingen
I år 2035 er roboter programmert til å leve i perfekt harmoni med mennesker, og har blitt en del av hverdagen på jorden. Når en briljant forsker ved U.S. Robotics Corporation blir funnet død, blir kriminalbetjent Del Spooner (Smith) satt til å etterforske saken. Med hjelp fra psykologne Susan Calvin (Bridget Moynahan) avslører Spooner mulighetene for at en robot kan være den hovedmistenkte.

Men når han nærmer seg sannheten, prøver robotene å stoppe etterforskningen, og han blir fanget i et kappløp for livet. Samtidig som tiden er i ferd med å renne ubønnhørlig ut, dukker det opp en dypere trussel fra kjernen i en mekanisert verden - som utfordrer menneskehetens eksistens.

Konkurranse
Vi skal dele ut digitalkamera, minneplugger og luer. For å være med i trekningen av disse effektene må du svare på følgende spørsmål:

Will Smith har kjempet mot mekaniske monstre også i andre filmer. Hva heter westernfilmen der han kjemper mot en mekanisk edderkopp designet av den gale «Dr. Arliss Loveless»?

Du deltar ved å fylle inn skjemaet under innen fredag 3. desember. Lykke til.

Navn:
Adresse:
Telefon:
E-post:
Svar på konkurransen:
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere