RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn kjoler fra Kristian Aadnevik

Sist oppdatert:
En av våre favorittdesignere designer denne høsten for Riccovero. Vi har vakre kjoler vi skal gi bort. Trykk på «Like» oppe til høyre for å delta i konkurransen.

(SIDE2): En av våre favorittdesignere designer denne høsten for Riccovero. Vi har vakre kjoler vi skal gi bort.

Rockete partyjente
«Kristian Aadnevik for Riccovero» bringer Aadnevik’s design til Norge. Imaget til Kristian Aadnevik for Riccovero er en «rockete partyjente» - hun er bereist, ambisiøs, feminin og ung til sinn.

Delikate blonder og chiffon er satt mot skinn detaljer og krystaller, mens formsydde midjer spiller mot flytende draperinger og volum. Serien består av elegante rocka aftenkjoler og kule T-shirt kjoler med sorte og hvite svaner. Fargeskalaen går fra sort, grå og dyp blå - til hud og hvit. Aadneviks utvidede portfolio inkluderer designerposisjoner hos motehus som Alexander McQueen, Charles Jourdan og Roberto Cavalli. Han innehar også den prestisjetunge tittelen «Versace protégé», en tittel han fikk etter å ha blitt valgt av Donatella Versace personlig.

Vi skal gi bort en valgfri kjole fra «Kristian Aadnevik for Riccovero» til to heldige vinnere. For å være med i trekningen må du svare på følgende spørsmål.

Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble: Yvonne Rislaa fra Arendal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere