RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn Liverpool-billetter

VIF Fotball har satt opp en blogg-portal for å gi en kjapp oversikt over en del av det som skrives om VIF på nett. Her finner du saker fra etablerte nettsteder, som Enga Inside, VIF-fotball.no, og nettsteder i ferd med å starte opp, som spillerbloggen og supporterbloggen.

Blogg-portalen er pr. i dag et første spede forsøk, men ambisjonen er at det på sikt skal bli en plass for å finne saker som spenner over hele bredden i VIF: Supportere, ledere, spillere, ungdom, og profesjonelle skribenter.

Vi vil gjerne invitere deg til å gi innspill på veien videre med blogg-portalen. Vi som inviterer er VIF Fotball, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, og SINTEF, i tilknytning til et prosjektsamarbeid om sosiale medier.

Lyst til å være med? Bli med på undersøkelsen, og vær med i trekningen av billetter til kampen Vålerenga - Liverpool 4. august på Ullevaal.

Klikk her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere