RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn Need for Speed-pakke

Sist oppdatert:
Nå kan du vinne premier til en skikkelig bilkveld.

OBS! Denne konkurransen er ikke lenger aktiv! Her er vinneren.

(Spillmagasinet): Har du lyst til å få en skikkelig bilpakke? Du kan vinne en Need for Speed-kopi til enten Playstation 3 eller Xbox 360 sammen med et ratt/pedalsett til valgt konsoll. I tillegg vil du få tre t-skjorter som du kan dele ut blant venner og kjente, eller ha som premier i ditt eget personlige bilrace. Vi informerer bare om at det kan være lurt med en venn i small, en venn i medium og en venn i large.

Alt du trenger å gjøre for å vinne denne fete pakken er å bruke kommentarfeltet under - vi oppfordrer faktisk til en real krig. Det du nemlig skal gjøre er å skrive et innlegg om hvorfor akkurat du kommer til å arrangere den beste bilspillkvelden. Det gis poeng for stil, kreativitet og for å argumentere for sin løsning mot andres. Samtidig vil det også lønne seg å være tidlig ute.

Den vi velger ut bør ha nok stil, nok ideer og være flink nok til å argumentere for sitt forslag. Du må gjøre dette før den 10.desember - da bestemmer vi hvem som vinner. Den som vinner vil også kunne få en ekstra fin julegave. Det gis bonuspoeng om du klarer å få andre til å mene at ditt forslag er ekstra godt!

Vi sier bare lykke til!

NB! Vi tar kontakt med vinneren om de ønsker spillet til PS3 eller Xbox 360!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere