RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn PS3 og «Assassin's Creed 2»

Sist oppdatert:
Lyst på Playstation 3 og «Assassin's Creed 2 Black Edition»?

Obs! Konkurransen er avsluttet. Her er vinneren.

I dag fikk vi en svært hyggelig mail fra vår kontakt i Ubisoft. Kunne vi tenke oss å gi bort en 120 GB PS3 Slim og «Black»-utgaven av «Assassin's Creed 2» (som forøvrig er totalt utsolgt) til en av våre lesere? Joda, vi får vel det da ...

LES OGSÅ:
*** Vi tester «Assassin's Creed 2»
*** Intervju med spillsjef Patrice Desilets
*** 75 bilder fra Assassin's Creed

Dette er en såpass frekk premie at vi kan ikke bare gi den bort helt uten videre. For at du skal få en splitter nye spillkonsoll i posten må du vise at du virkelig fortjener det.

Oppgaven er med andre ord både lett og vanskelig på samme tid. Lett fordi du bare skal gi oss din mening. Vanskelig fordi den må være bedre enn alle andres.

Slik deltar du i konkurransen

Send en mail til spillmagasinet@nettavisen.no og gi oss din grunn til at nettopp du fortjener å få denne gavepakken. Husk å skrive «Assassin's Creed 2» i emnefeltet. Vi må ha svaret ditt senest 18. november.

Du kan dessuten øke vinnersjansene ved å poste grunnen din i kommentarfeltet nedenfor i tillegg. Dersom folk liker hva du skriver mer enn andres bidrag, vil det telle positivt når vi skal vurdere besvarelsene. Vi hører jo alltid på hva våre lesere har å si.

Vi trekker også ut fem vinnere som får hver sin «Assassin's Creed 2»-T-skjorte fra innleggene i kommentarfeltet.

«Assassin's Creed 2 Black Edtition» er en spesialutgivelse som i tillegg til selve spillet inneholder en samlestatue av Ezio, bonus-DVD med blant annet musikken fra spillet, en skinninnbundet bok med artwork og intervjuer med utviklerne og tre bonusoppdrag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere