Vinn «Starsky & Hutch»-effekter

70-tallet står i sentrum i filmen «Starsky & Hutch» som er basert på den populære tv-serien fra samme navn. Her kan du vinne 70-tallsinspirerte gensere, t-skjorter, solbriller og CD-er.

19.04.04 14:10

I actionkomedien møter du etterforskerne David Starsky og Ken " Hutch" Hutchinson som begge har glimt i øyet. I filmen tas du med tilbake til den spede begynnelsen da de to blir partnere og skal ut på sitt aller første oppdrag sammen. I tillegg til Ben Stiller og Owen Wilson har filmen en rekke kjente navn på rollelisten.

Handlingen
David Starsky (Ben Stiller) er den mest dedikerte politimannen som jobber i de farlige gatene i Bay City. Hans maniske lidenskap for jobben - når han er på vakt går ingen kriminalitet ustraffet forbi, og han er alltid på vakt.

Det er en god ting, fordi han har store sko å fylle. For moren hans var en legende i yrket - en av de beste detektivene i byens historie. Men mens moren hadde samme partner gjennom hele sin karriere, forbruker Starsky, på grunn av sitt ekstremt nidkjære politiarbeid, partnere fortere enn hans elskede Gran Torino forbruker tennplugger.

Ken "Hutch" Hutchinson (Owen Wilson) har sine egne karriereproblemer. Han er en god politimann, men hans hasardiøse avslappede personlighet, og ønske om å tjene raske penger, får ikke alltid jobben gjort. Han har enestående instinkter, men han trenger bare litt fokus for å holde seg på den, riktignok, mindre lønnsomme siden av loven.

Politisjefen, som har sett seg grundig lei på deres mange sprell, tror endelig han har funnet den perfekte løsningen på sine to største problem - lag et par av Starsky og Hutch, og slipp de løs i gatene. Og ikke før de to umake kriminalitetsbekjempende parhestene ulykkelig har startet sin første dag som team, dukker en "flyter" opp på byens kystlinje. Med hjelp fra Hutchs informant, og gatas kuleste type, Huggy Bear (Snoop Dogg), begynner de å nøste opp i den mystiske drapssaken.

Og når de undersøker sin føste ledetråd møter de Staci (Carmen Electra) og Holly, to duskedamer som mer enn gjerne hjelper til - på hvilken som helst måte... Alle tegn tyder imidlertid etter hvert på at den velstående forretningsmannen Reese Feldman (Vince Vaughn) har en finger med i spillet, men radarparet greier bare ikke å bygge en sterk nok sak mot ham.

Og det de heller ikke vet er at Feldman har kokt sammen en plan for å narre narkotikapolitiet DEA, og planlegger den største og mest lukrative narkoavtalen i sin karriere. Den usannsynlige duoen må dermed ta i bruk sine slueste undercover-ferdigheter, ekspertise om livet på gata, og slående gode utseende for å løse saken, og forsikre seg om at de kriminelle får sin straff. For som David Starsky sier "In Bay City, when you cross the line, your nuts are mine".

«Starsky & Hutch har kinopremiere 16. april

Konkurranse
Vi har en bunke med gensere, t-skjorter, solbriller og soundtrack som er svært inspirert av 70-tallet og selvsagt av «Starsky & Hutch». Disse skal vi dele ut til våre lesere. Dersom du ønsker å være med i trekningen av disse må du svare riktig på følgende:

Hvilken bil kjører de to etterforskerne i filmen?

Svaret sender du til gaute.tyssebotn@tv2.no med «Starsky & Hutch» i emnet innen fredag 23 april.

Vinneren trekkes direkte på TV fredag klokken 15. Den sendingen kan du se her Spray på TV 2 Xtra

NB: Husk å skriv «Starsky & Hutch» i emnet på e-posten. Glemmer du det kommer du ikke med i trekningen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag