*Nettavisen* Nyheter.

Vinn tur til Manchester

Slik kan du vinne drømmetur til England.

Se Moa, Ronny Johnsen og målene på VIF TV

Se høydepunktene på VIF TV

Skeid hadde fått tilbake sine tidligere spillere som nå er Vålerengas eiendom, og startet All Star-kampen på Bislett med Birger Madsen på stopperplass, Morten Berre sentralt på midtbanen og Mos i angrep. Moa startet på benken, men kom inn mot slutten av kampen.

Mos lurte Bolten

766 tilskuere så Skeid ta ledelsen etter 12 minutter ved Bjørn Ingvar Kydland. Etter pause økte tidligere Vålerenga-spiller Bardh Shala til 2-0 på straffe etter felling av Amin Nouri, før Mos ble frispilt og scoret på lagkamerat Øyvind Bolthof.

Vålerengas Mohammed Fellah traff tverrliggeren, og Luton Shelton på ble stoppet av keeper da han var alene igjennom. Dermed vant lillebror Skeid 3-0 - med god hjelp av Vålerenga-spillere og andre spillere med fortid i Torshov-klubben. Christer George, Mike Kjølø og Kim Holmen var alle Skeid-spillere for anledningen.

Sprek Ronny

Vålerenga slapp utover i kampen til en rekke gutte og juniorspillere, men de gamle er eldst og Ronny Johnsen spilte hele kampen som stopper.

- Huff, så stiv og støl, utbrøt Vålerengas tidligere midtstopper til VIF TV etter kampen. Han hadde noen gavepakker til Skeid-angrepet, men viste at han ikke har glemt solid stopperspill. Og det var imponerende i seg selv at han fullførte hele kampen.

Se høydepunktene på VIF TV

Se Moa, Ronny Johnsen og målene på VIF TV

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://backpageimages.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.