*Nettavisen* Nyheter.

Vinn Visa-kort med 5000kr

Foto: (Foto: Shutterstock)

Fortell oss om den dårligste gaven du noen sinne har gitt bort og vinn 5000 kroner.

Har du noen gang gitt bort en gave som så absolutt ikke falt i smak? Når du virkelig har bommet på hva du egentlig burde gitt bort? Vi vil gjerne ha din historie, og er din historie aller best kan du vinne et gavekort på 5000kr fra Spendon.

For å være med i konkurransen må du sende en mail til eureka@nettavisen.no med din historie, og du må sende din historie innen 10.juni. Vi vil publisere historiene så du kan gjerne passe på at du ikke avslører for mange personlige detaljer om mottaker hvis du føler at det ikke er på sin plass.

Kanskje din historie er bedre enn denne:

«Den verste gaven jeg har gitt bort var da jeg utsatte alle innkjøpene til jul til et par dager rett før jeg skulle gi bort gavene. Den siste jeg handlet inn til var kjæresten. Heldigvis klarte jeg å finne akkurat det hun ønsket seg - en bestemt kjole hun hadde pekt på. I tillegg så valgte jeg ut et litt sexy undertøy til henne som en spesiell kjærestegave.

Jeg pakket inn gavene sammen med gavene til hennes mor og søster. Det bør nevnes her at søsteren var akkurat 16 rett før julaften. Vel, du skjønner sikkert hva som skjedde. Kjæresten ble veldig glad for kjolen. Hennes søster og mor noe forferdet over at jeg kjøpte sexy undertøy til den 16 år gamle søsteren....»

Eller hva med denne?

«Den aller verste gaven jeg har gitt bort var et slik matbrett man kan kjøpe før jul. Jeg handlet inn et relativt dyrt ett som jeg skulle gi til min matglade svigerfar. Han ble veldig glad for fatet som inneholdt alt fra sauser til oster og kjøttpålegg. Han ble mindre glad etter at han ble syk fordi jeg hadde lagret fatet utenfor kjøleskapet....»

Send din historie til eureka@nettavisen.no innen 10.juni og få et gavekort på 5 000kr for den beste historien.

Juryen som vurderer historiene består av en person fra Spendon gavekort og to personer fra Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.