*Nettavisen* Nyheter.

Vinn X2 på DVD

”X2: X-Men United” er definitivt en av årets beste filmer. Her kan du vinne DVD-er og effekter ved å overbevise oss om at du er Norges råeste mutant.

20.10.03 22:28

Den spente situasjonen mellom mutanter og mennesker er ikke over. Når en mutant i tillegg bryter seg inn i Det Hvite Hus for å fronte mutantenes sak blir det ikke bedre. Enda verre blir det når William Stryker får tillatelse til å foreta et militært raid mot professor Xaviers mutantskole.

Mutantenes situasjon blir etter hvert så vanskelig at Xavier til slutt må samarbeide med den utspekulerte Magneto.

Kule premier
”X2” er minst like bra som forgjengeren, og anbefales både for de som elsker Marvel-universet og for filmelskere generelt.

Fra og med 3. november finner du ”X2” i butikkhyllene som kjøpefilm, men allerede nå kan du delta i vår X2-konkurrane. Vi har en bunke DVD-er, pakker med eksklusive postkort og kanskje det kuleste av alt, ”X2”-belter som vi skal dele ut til heldige vinnere.

Klikk på bildet for å forstørre.

DVD-utgivelsen består av to plater og er en gavepakke til fansen. Her får du kommentarspor, minidokumenterer, fotogallerier, utvidede og slettede scener, trailere m.m. Filmen presenteres med bilde i 16:9 letterbox og lyd i Dolby Digital 5.1.

Konkurranse
Dersom du ønsker å være med i trekningen av disse lekre effektene og filmene må du være med i vår konkurranse. Vi oppfordrer deg til å sende inn et bilde eller en tegning av en mutant som du ønsker eksisterte, og beskrive hans eller hennes egenskaper. Bruk gjerne deg selv som utgangspunkt.

Dersom du trenger litt inspirasjon kan du kikke på bildegalleriet fra X-Men som ligger oppe til høyre i denne artikkelen.

Bidrag til konkurransen sendes til gaute.tyssebotn@tv2.no med ”X-Men United” i emnet innen 30. oktober.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.