Gå til sidens hovedinnhold

Vinner av xbox 360

Konkurransen er avsluttet og vinneren ble....

(side2) Lanseringskonkurransen for Me er over, og den heldige vinneren av en Xbox 360 ble:

JAZEMAN

Hans reaksjon:

WOW fantastisk!!

Tror det er første gang jeg har vunnet noe slikt. Håper det betyr at lykken har snudd seg også på andre punkter, men hvem vet - den som har hell i spill har ikke hell i kjærlighet - er det ikke slik?

Hvordan fant du ME?

Jeg fant ME fordi jeg var medlem på spraydate før, og senere side2. Meldte meg som tester og kom sånn inn på ME. Jeg synes ME er en fantastisk forbedring. Det har et hærlig oppsett og veldig mange bra funksjoner. Jeg har selv jobbet med og drevet med webdesign og programering, og setter stor pris på det arbeidet som er lagt ned i ME.

Hva gjør du på ME?

På ME ser jeg gjennom profiler, snakker med gamle kjente (dessverre ikke funnet så mange av dem der enda..), treffer nye hyggelige folk og er med i diskusjonsgrupper.

Bruker du mye tid på dataspill?

Det går litt opp og ned. Til tider altfor mye, mens andre perioder så spiller jeg ikke i det hele tatt. Når jeg kommer over et bra spill, enten leser anmeldelser eller ser det hos en venn, så vill jeg nok bruke mye tid på det. Har tidligere drevet mye med rollespill (ikke data versjonen) og driver fortsatt med levende rollespill, så er nok derfor litt opptatt av rollespillsjangeren. Siste favoritt er nok "elderskrolls oblivion". Jeg er også veldig glad i strategi og online spilling.

Hva synes du er det kuuleste på ME?

Det kuuuleste med me... det må være det nye oppsettet. Det ser veeldig bra ut! De fleste andre funksjonene har jeg sett og prøvd tidligere på diverse sider, men med ME er det meste forbedret og satt sammen til en kjempebra helhet.

Besøk Jazeman her

5 heldige vinnere får et dataspill i posten:

Barko

Sonyericsson-man

Nila

Verox

Betty_mc

Gratulerer til alle!!

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene