RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinner kvinner

Sist oppdatert:
Men FHM faller.

I en meget sterk konkurransesituasjon, presterte Bonnier å selge 8.611 flere magasiner hver måned i 2008 sammenlignet med året før.

Opplagstallene for magasin- og ukepressen kan du lese her

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Men forlagets nest største tittel sliter. FHM falt fra et opplag på 54.146 til 50.648. Et fall på 6,5 prosent. Størst fall stod «Hagen for alle» for med et fall på 26 prosent. Nesten motsatt var tallet for Tara.

Tara vinner fram
Magasinet Tara ble en soleklar opplagsvinner, uansett segment. Magasinet økte med 23,5 prosent i 2008 til 38.704 eksemplarer.

- Tara har hatt en fantastisk utvikling, sier forlagsdirektør i Bonnier Media II, Gry Bjørhovde i pressemeldingen og fortsetter, - Vi har økt markant hvert år siden lanseringen i 2005, og årets rekord viser at det er mulig å definere nye nisjer og lykkes i disse. 40-pluss-kvinnene har for alvor oppdaget Tara, og vi har stor tro på fortsatt vekst.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Costume til sølv
Costume øker nest mest av kvinnemagasinene i Bonnier, pluss 10,2 prosent til 31.568, og har etter bare to år på markedet tatt igjen Elle, hevdes det.

- Selv i mine mest optimistiske gjetninger hadde jeg aldri trodd at Costume i 2008 skulle ende langt over budsjett både når det gjelder opplag og annonsesalg. Jeg får ta på meg Ari Behn-rollen med å utbringe en skål og gi alle involverte en stor klem, ler administrerende direktør i Bonnier Media, Stig Jakobsen.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere