Vinneren av påskekrimmen

Gjennom hele påskehelgen har vi lagt ut spor som fører til løsningen i vår påskekrim. Her kan du sende inn riktig svar og stikke av med konsertbilletter til en eksklusiv konsert Red Hot Chili Peppers. Avsluttet.

21.04.06 11:58

(SIDE2): Leserne som har fulgt med i Side2s påskekrim har hver dag fått nye oppgaver å bryne seg på. Oppgaven var som følger: Ett av medlemmene i gruppen har blitt kidnappet. Du må finne ut hvem det er, hvor han befinner seg og hvem som har gjort det.

De som har svart på oppgavene som har blitt lagt ut hver dag i påsken har fått en rekke hint som kan hjelpe dem med å løse oppgaven.

Dersom du mener du vet hvor Red Hot Chili Peppers-medlemmet som er kidnappet befinner seg seg, hvem er det, og hvem som har kidnappet han fyller du dette inn i skjemaet nederst på siden.

Svar: Flea er kidnappet av Nemi og de befinner seg på Elm Street.

Da kan du vinne følgende:
8. mai slipper Red Hot Chili Peppers sitt nye album «Stadium Arcadium».

I forkant av plateslippet skal de holde syv «hemmelige» konserter i Europa. En av disse går av stabelen i Københavnsøndag 23. april foran 700 inviterte publikummere.

Den som vinner Side2s påskekrim vil kunne ta med seg en venn og dra på konsert. Premien dekker billetter, flyreise og hotell.

Dette blir en svært spesiell konsertopplevelse, og du kan være en av de heldige som får oppleve den.

Vinneren ble Maria Schrøder, Trondheim.

Side2 gratulerer!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.