Vinnerne av Desperado-konkurransen

Foto: (Scanpix)

Den beinharde, myteomspunne og gitarspillende helten El Mariachi er tilbake.

25.11.03 15:15

Robert Rodriguez fikk mye oppmerksomhet med filmen ”Desperado” i 1995 og den ble raskt en kultfilm. Det kanskje ikke alle fikk med seg den gang var at ”Desperado” var oppfølgeren til filmen ”El Mariachi” som kom i 1992.

Stjernespekket rolleliste
“Once Upon a Time in Mexico” er den siste delen av Mariachi/Desperado-trilogien. Historien fortsetter med at El Mariachi tar seg gjennom et ugjestmildt landskap på jakt etter Barrillo (Willem Dafoe), en mektig bandeleder som planlegger statskupp mot den meksikanske presidenten.

På oppdrag fra Sands, en korrupt CIA-agent, kommer El Mariachi med gjengjeldelse, og eventyret starter i en atmosfære av revolusjon, grådighet og hevntørst.

Denne gangen har Rodriguez fått flere kjente navn på rollelisten. De kanskje mest kjente er Antonio Banderas, Johnny Depp, Salma Hayek, Willem Dafoe, Eva Mendes, Mickey Rourke og popstjernen Enrique Iglesias.

Sjekk bildene
Ønsker du en forsmak på filmen kan du kikke på bildene som ligger i bildekarusellen oppe til høyre. Du kan også se traileren ved å følge lenken under.

Se traileren på Filmweb

“Once Upon a Time in Mexico” har premiere på norske kinoer 21. november.

Konkurransen er avsluttet, disse har vunnet:
Ørjan Tornvik, Florø
Harald Øverland, Trondheim
Trond Hansen, Oslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.