RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinnerne av Karlsson på taket

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Alle har et forhold til Barne-TV. Her gir vi deg et morsomt tilbakeblikk.

Serier som ”Adrian Moles dagbok”, ”Bompibjørnene”, ” Daktari”, ” Klabb og Babb” og ” Karlsson på taket” er det mange som husker med glede når de blir nevnt. Likevel er det vanskelig å huske hvilke serier man likte i barndommen, spesielt er det problemer med å huske navnene på seriene.

Shagma
Shagma

Nettstedet barnetv.com gir deg en flott oversikt over svært mange av de programmene som ble sendt på NRK Barne-TV i årene 1960-1990. Nettstedet har en alfabetisk oversikt over seriene samt kortfattet informasjon og bilder fra hver serie.

Dersom du ønsker å lese mer om serier som ”Shagma” ”Majka”, ”Lekestue”, ” Det var en gang et menneske” ”Buster” med flere, følger du lenken til barnetv.com som ligger nederst i denne saken.

Konkurranse
Siden vi er i det nostalgiske hjørnet skal vi dele ut en bunke ”Karlsson på taket” DVD-er. Vi har også capser, pledd og akebrett med ”Karlsson på taket”-motiver. For å være med i trekningen av disse tingene må du svare på følgende spørsmål:

Hva heter gutten som blir venn med venn med Karlsson i serien?

Konkurransen er avsluttet. Disse har vunnet:
Kristian Stoa Mathisen og Cecilie Stoa Mathisen, Oslo
Fredrik Ø. Rivrud, Sandefjord
Hans Petter Skjølås, Stavanger
Emilie Gulbrandsen-Dahl, Oslo
Elise Miriam Dahl, Hammerfest

Besøk barnetv.com.

Under finner du et diskusjonsforum. Skriv gjerne litt om hvilken serie du husker best fra barndommen, og hvorfor akkurat denne serien var så bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere