*Nettavisen* Nyheter.

Vinnerne er kåret

Mr. & Miss Playray vinner hver måned en stabel med Playpenger. Her kan du lese omde første vinnerne.

08.02.07 18:11

(SIDE2): Allerede tidlig i januar startet jakten på månedens Mr. & Miss Playray. Nå har vi endelig funnet to verdige vinnere for januar.

Vi gratulerer «Kennis» og «AnnaKaren» med titlene.

Klikk her for å se «Kennis»
Klikk her for å se «AnnaKaren»

Alle kan være med i konkurransen fremover, vi leter etter figurer som er morsomme, rare eller originale. Her er det bare fantasien som setter grenser, figurbutikken er fylt til randen av kule, morsomme og rare klær og annet tilbehør.

Vinnerne får, i tillegg til ære og berømmelse, Playpenger som gjør at de kan style figurene sine videre, lage nye morsomme stiler eller nye figurer i nye settinger.

Playray er et community hvor du kan være akkurat den du vil være, og består av mye mer enn avatar figurer. Når du registrerer deg på Playray får du automatisk tilgang til de virtuelle rommene. Her kan du møte og chatte med andre «Playray-ere» og bevege deg fra rom til rom.

Ditt rom kan du innrede helt etter egen smak. Hva med en bambus hytte eller goth slott? Møbelbutikken er nyåpnet og inneholder noe for en hver smak.

Klikk her for å registrere det virtuelle deg.

Vi i Playray leter alltid etter nye figurer som kan premieres med Playpenger månedlig. Du må gjerne tipse oss om din egen eller venners figurer, du finner oss her.

Playray - spenning, spill og nye venner!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.