RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinseminar fredag førstkommende.

Sist oppdatert:
SprayDaterne inviteres på vinseminar. Fredag førstkommende får du sjansen til å lære deg litt mer om vin, smake på vin fra Veneto og Toscana og kanskje bli kjent med noen nye menesker.

SprayDaterne inviteres med singel og venneklubben singelmingel.net på vinseminar fredag 27. mai kl 21.00 på Kristiania Bar og Cafe på Oslo S.

Stian Østland skal gjennom et 2 timer langt foredrag ta oss med på en smaking av 6 forskjellige viner fra Italia. Gjennom hele foredraget vil det være åpent for spørsmål og kommentarer. Han vil i løpet av foredraget både snakke om produksjon av vin, hvordan smake på og vurdere vin og ikke minst si litt om kombinasjonen mat og vin. Det vil i løpet av foredraget smakes på 1 musserende, 2 hvite, 2 røde og 1 dessertvin, med en lett blanding fra distriktene Veneto og Toscana. Etter foredraget inviteres alle med på nattklubb.

Har du lyst til å være med? Påmelding innen torsdag 26. mai via e-mail til singelmingel@singelmingel.net

Pris: kr. 250 for medlemmer og kr. 300,- for ikke-medlemmer.

Les mer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere