*Nettavisen* Nyheter.

Vintips fra Bølgen & Moi

PROFF KOKK: Trond Moi er en av Norges beste kokker og medgründer av Bølgen & Moi. Foto: Shutterstock/Audun Fjeldheim-Flash studio

Lær mat og vin fra en proff.

11.06.09 09:39

(Side2): De siste to ukene har Trond Moi gitt Side2-leserne tips om skrei, som han også kaller «Havets Casanova». Februar til april er høysesong for skrei, og vi har tidligere vist flere deilige oppskrifter som du også kan finne igjen på lenkene under.

Sjekk oppskriftene:
Skinnstekt skrei med rødbetpuré og beurre rouge
Skrei med østerssoppkrem
Fiskepinner med eggesmør

Sunt
Skrei er selveste torsken i sin beste alder, fast i fisken og perfekt til middagsbordet. Ernæringsmessig er skrei en skikkelig ungdomskilde, og inneholder få kalorier og mye proteiner, samt de viktige omega-3-fettsyrene.

De rette vinvalgene
I dag er det vin som står i fokus. Se videoen under for å få de aller beste tipsene om vin sammen med skrei.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.