RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Virgin-gründer vil bli prest

Richard Branson vil vie giftesyke. I verdensrommet.

(SIDE2): Snart kan du ta bryllupet til nye høyder, og gifte deg i verdensrommet.

Det er den britiske milliardæren Sir Richard Branson som planlegger verdens første bryllup i rommet. Og dette kan snart bli virkelighet.

Branson som prest
Ikke nok med at man kan ta turen ut i rommet for å gifte seg, men du kan også få Richard Branson som prest. Om alt går som gründeren ønsker.

- Det er også mulighet for at Richard Branson kan få lisens til å gjennomføre vielsen, sier en talsmann for Virgin Galactic ifølge Expressen.

To timer
Virgin-gründeren planlegger allerede denne sommeren å gjennomføre testreiser i rommet. Med Virgin Galactic vil Branson ta med brudepar opp til 112.654 kilometer over jordoverflaten.

Flyturen tar kun to timer, men de giftesyke må gjennomgå et tre dagers langt forberedelsestur før de kan begi seg ut på reisen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Selskapet har allerede fått inn to bestillinger. Det ene er fra et brudepar som ønsker å gifte seg. Den andre fra et par som vil feire bryllupsdagen i rommet.

Ufo-planer
Branson er kjent for å være en spøkefugl, og har tidligere prøvd å lure britene med en flygende tallerken 1. april.

Bakgrunnen for aprilspøken var at i 1989 så flere folk fra London noe som lignet en flygende sølvtallerken som dalte ned mot byen. Flere kjørte etter for å se tallerkenen som landet på et jorde.

Politiet kom til stedet, og det sies at nærmeste politimann nesten fikk hjerteinfarkt da en sølvkledt skikkelse steg ut av «ufoen».

Branson hadde helt riktig planlagt å lure britene, og fått ufoen, som egentlig var en varmluftsballong, spesialbygget til å se ut som en tallerken. Men han kom ut av kurs og landet en dag for tidlig.

Les mer:Verdens villeste aprilspøker

Dyrt med bryllup
Det blir neppe en billig affære å skulle gifte seg i verdensrommet. Dette trenger dog ikke være et problem, da brudepar ofte bruker store summer både på bryllupsreisen og vielse med påfølgende fest.

Les mer:- Folk bryr seg ikke om prisen

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere