*Nettavisen* Nyheter.

Virtual Garden-designer erNorges første TV-ungkar

- Jeg har flere ganger stilt meg spørsmålet om jeg er forberedt på mediekjøret som kommer. Men når jeg har fikset å være på date med 20 damer, skal jeg også fikse pressen, sier Max Marius Almaas i Virtual Garden, Norges første TV-ungkar.

20.06.08 11:06

Max Marius Almaas (30) var den første designeren som reklamebyrået Virtual Garden ansatte i 1999. For halvannet år siden så reklamebyrået på muligheten for å etablere et Trondheims-kontor, og Almaas startet arbeidet med å etablere kundeforhold og arbeidssted.

- Det så lovende ut, men så ble jeg singel. Da mistet jeg lysten på å flytte til Trondheim i det hele tatt, forteller Max som selv er trønder. Da det ble slutt hadde han hatt samme kjæreste i ti år.

Da TVNorge i vår startet jakten på norske ungkarer, var han imidlertid klar for nye eventyr. Trønderen ble valgt ut blant 400 kandidater i den norske utgaven av serien som er basert på amerikanske "The Bachelor". TVNorge sender for tiden den tredje utgaven av The Bachelor som har hatt godt over 200.000 seere i Norge.

- Jeg ville jeg teste noe som jeg aldri har testet før og ikke får muligheten til å teste igjen. Jeg så for meg en kul greie, men håpet samtidig å finne en kjæreste og en fast dame, sier han til Propaganda.

Den norske versjonen av serien ble innspilt i Asker i månedene mai-juni, og ungkaren dro også på romantiske stevnemøter rundt omkring i Norge og nedover i Europa. I helikopter og limousiner ble de fraktet rundt i Paris, Barcelona, Venezia og London.

- Jeg har drukket sjampagne hver dag i seks uker, men vi trøndere tåler jo det, sier han flirfullt.

Han nevner spesielt en episode som sitter igjen:

– Flyet nødlandet på motorveien. Vi var på vei til Paris i et privatfly da flyverne mistet strøm og kontakt med bakken. Det vi trodde var en flystripe i nærheten av en åker, viste seg å være motorvei, forteller trønderen som har drevet med motorcross til daglig og tidligere var en lovende svømmer

Hvordan det ellers går i serien, vil ikke Almaas røpe, men på spørsmål om damene ikke er bra nok i designbransjen, svarer han med en latter:

- For all del, men i min bransje jobber vi mye og får litt for liten tid til å være sosiale. Dessuten har jeg lyst til å møte forskjellige typer mennesker som ikke nødvendigvis befinner seg i samme miljøet som jeg jobber til daglig, sier han.

Max har aldri vært på TV før han kom i rampelyset som ungkar, men tror han skal kunne greie å takle alle medieoppslagene som garantert vil komme:

- Jeg er jo kun en vanlig gutt fra Trondheim og er meg selv fullt og helt. Jeg prøvde å forberede meg før innspillingen startet og i begynnelsen var det kjemperart med alle kameraene. Men det er utrolig hva du blir vant til og etter hvert gir du mer f... Jeg kan garantert stå for alt jeg har sagt og gjort i serien, selv om enkelte ting sikkert kan virke litt pinlig i etterkant, sier 30-åringen som ikke har planer om å fortsette som TV-stjerne etter at serien er ferdigsendt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.