*Nettavisen* Nyheter.

Vis at du mener alvor

Er du lei av å alltid være den som tar initiativet for og finne ut hvor forholdet deres står, bør du lese denne saken.

27.05.06 12:40

Menn vil stort sett snakke sport, karriere eller om de nyeste actionfilmene. Forhold og følelser er derimot ting de ikke liker å snakke om, noe som kan være utrolig slitsomt. Vi gir deg tipsene som gjør så han ber om en samtale om hvordan forholdet ligger an.

Begynn med ekstremsport

Begynner du å trene ekstremsport blir han redd for at han holder på og miste deg. Når du avlyser stevnemøter fordi du skal på trening eller samling, begynner han å lure på hvor mye han egentlig betyr for deg.

Dra på ferie

En venninnetur setter garantert griller i hodet på han, og han klarer ikke tanken på deg i baren med en eller annen kjekkas. Lurer han ikke på hva du synes om forholdet etter at en slik plan er lansert, er det bare å gi opp.

Lat som dere allerede har pratet

Innta rollen som en sentral del i livet hans. Be han vaske opp, kjøpe med seg ting på vei hjem fra jobben også videre, og vips så begynner han å lure på hva som har skjedd og hvordan det går.

Få deg noen guttevenner

De fleste menn tror ikke at jenter kan være venner med gutter uten at sex er med i bildet. Hvis du begynner å henge med guttevennene dine kommer han til og undre seg grønn og begynne og spørre om hvordan det står til i forholdet.

Bruk penger

Lat som om du skal gjøre en eller annen stor investering, og når han spør hva du driver med så svarer du bare at dere ikke er gift og du kan bruke pengene dine som du vil. Det gjør han garantert nysgjerrig og interessert i å finne ut hva som skjer.

Si at du vil flytte

Hvis du ikke ser noen fremtid der du bor nå og vil flytte til et større sted, begynner han med en gang å lure på om det er noe feil med han. Samtalen kommer med andre ord i gang av seg selv.

Kjøp et kompass

Dette er absolutt siste utvei, men hvis ingen av de andre tingene vi har skrevet fungerer, gi han et kompass og si at han kan komme og snakke med deg når han har bestemt seg for hva han vil med forholdet.

Møt 500 000 single på Side2 Date

www.ivillage.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.