RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vis din stue - vinn 5000kr

Nå kan du vinne møbler for 5000kr bare ved å vise fram din egen stue. Se hvordan.

(Side2:) I samarbeid med IKEA gir vi deg sommerens enkleste konkurranse med en skikkelig fet premie. Vi ønsker å dokumentere vanlige norske kvinners liv og stuene deres. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av din stue og skrive en kort beskrivelse av hvorfor stuen din ser ut som den gjør.

Innen 17.juli så må du sende inn et bilde på e-post og skrive kort om din stue. Er du en av de seks heldige vinnerne så får du følgende:

  • En minnerik tur til Oslo, hvor du blir en av hovedpersonene under IKEAs kataloglansering.
  • Reise og overnatting på hotell i Oslo.

En av vinnerne får også et gavekort på 5.000,– på IKEA.

De innsendte bildene vil danne grunnlaget for en større fotoustilling knyttet til lanseringen av IKEA-katalogen 2009 i høst, og bakgrunnen er at man ønsker å dokumentere hvordan norske kvinner lever sine liv i sine stuer.

Juryen som skal vurdere de innsendte bidragene er ledet av en av landets fremste fotografer: Guri Dahl. I tillegg vil også IKEAs trendspesialist Camilla Gjerset være med. De vil velge ut de seks vinnerbildene samt andre bidrag som vil brukes i utstillingen.

Send ditt bidrag til juryen på fotoprosjekt@memo.ikea.com - husk bare å sende inn før 17.juli. PS! Du kan, hvis du ønsker, sende mer enn ett bilde.

NB! Skriv i e-posten ditt navn, alder, adresse og telefonnummer slik at vi kan komme i kontakt med deg.

PS! Sjekk om du har flaks i dag her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere