RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Vis fram undertøyet

Nå skal du flashe BH-en og ta på deg trusa utenpå resten av antrekket.

(SIDE2): I 2010 skal du vise undertøyet, enten med gjennomsiktige plagg eller rett og slett som det ytterste plagget.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

Sexy mote
En av vårens og sommerens store trender er å vise fram undertøyet. Neglisjeer og nattkjoler er ikke lenger bare til å sove i. Vis deg fram i korsetter og blonde BH-er, og ta på deg trusa utenpå buksa eller tightsen. Både under moteuka i Oslo, New York og London har modellene vist fram den populære undertøystrenden på catwalken. De kjente motehusene som blant annet Christian Dior, Fendi og Dolce & Gabbana viste fram undertøystrenden på sine modeller allerede i høst.

Korsett
Korsett er i utgangspunktet ment som et underplagg for å forme figuren etter motens krav. Plagget ble kjent allerede på begynnelsen av 1500-tallet. Nå skal du ikke bare bruke korsettet for å minske livvidden. Korsett kan brukes sammen med både bukse, shorts eller skjørt. Nå er det like stilig å bruke korsett både som det innerste eller det ytterste plagget. Korsettkjoler er også blitt veldig populært som helt klart gir deg en selvsikker og sexy look.


Les også: Kløften er tilbake

Vis BH-en
Gjennomsiktige topper kom i motebildet i fjor, og denne trenden fortsetter i 2010. Vis fram en nydelig blonde-BH enten med gjennomsiktige plagg, under blazeren eller en halvt oppkneppet skjorte. Du kan også vise fram din sexy BH med dype utringninger.

Body
Bruk en silkebody eller en body med blonder sammen med bukser, shorts, topper og dressjakker. Bruker du en gjennomsiktig body tar du på deg en delikat blonde-BH under. Ensfargede- og dyremønstret body er også trendy og lekkert.

Les også: Vårens trender

2923

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere